headershadow

Latest Blogposts

Win nu de PlayTray voor de Tripp Trapp Kinderstoel

tripp trapp kinderstoel

Win nu een Playtray! De Playtray is een superhandig tafelblad voor de Tripp Trapp Kinderstoel. Zo kun je deze meegroeistoel ook gebruiken als deze niet bij een grote eettafel staat. En dat is heel erg praktisch bij het geven van een fruithapje bijvoorbeeld.  Dit handige tafelblad is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, transparant en rood.

In samenwerking met www.meegroeikinderstoelen.nl hebben we nu een win-actie. Doe mee en maak kans op de PlayTray naar keuze!

Wat moet je doen? Vul onder dit bericht bij de reacties in waarom en voor wie je graag een PlayTray zou willen winnen. Uit de reacties kiezen we één winnaar. De actie duurt tot 15 oktober a.s.  We zijn benieuwd naar de reacties!

De voordelen van de playtray zie je in deze video: YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Inmiddels is de winnaar bekend: Marlies Geeven! De playtray is naar haar verstuurd en heeft laten weten superblij te zijn. Alle andere deelnemers heel erg bedankt voor het meedoen! Als 'troostprijs': Ga naar onze facebookpagina en check de kortingscode voor de aanschaf van een playtray (of een ander product van meegroeikinderstoelen.nl)

Specialist in kinderstoel en Kinderstoelen. Tips en inspiratie voor de beste kinderstoel!
Meer over

12 reacties op “Win nu de PlayTray voor de Tripp Trapp Kinderstoel


Comment author said

Door Peter op 30 september 2013 om 23:21

Als ik de playtray zou winnen, dan is die voor mijn kleinkind Sanne. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zou zijn! (de ouders ook trouwens!)

 

Comment author said

Door Tjitske Sijbrandij op 1 oktober 2013 om 09:03

Onze kleine komt in februari! We hebben al een tripp trapp stoel, maar toen we die hebben gepast bij de eettafel bleek dat de tafel net wat te hoog is. Een play tray voor als hij of zij zelf kan eten is dan ook enorm welkom.

 

Comment author said

Door Ellen de Goeij op 1 oktober 2013 om 11:04

Dit is echt een superproduct! We zijn aan het rondkijken welke kinderstoel we voor onze dochter gaan aanschaffen. Als we deze playtray zouden winnen, is de keuze snel gemaakt. Heel handig in gebruik!

 

Comment author said

Door vandebroek lydia op 1 oktober 2013 om 19:46

gewoon omdat wij superblij zouden zijn met zo een prachtige kinderstoel voor ons eerste kleinkind , dan staat er bij oma en opa een leuke stoel als hij of zij op bezoek komt 🙂

 

Comment author said

Door eelkje op 1 oktober 2013 om 20:23

Deze handige playtray wil ik graag winnen voor mn zus jantsje. Zij gebruikt de mijne nu. Maar volgend jaar heb ik het zelf weer nodig. Zo houd ze toch de gemakken van de playtray met haar zoontjes van 2 en 6 maanden ♡♡

 

Comment author said

Door Dorien Blom op 2 oktober 2013 om 13:17

Ik zou er graag 1 winnen voor mijn dochter Brecht. We hebben er al 1 voor zoonlief Gijs maar hij is er zo blij mee dat hij de playtray nooit wil uitlenen aan zijn 8 maanden oude zusje. Juist nu ze zelf gaat eten zou de playtray zeer welkom zijn!

 

Comment author said

Door Sofie op 2 oktober 2013 om 23:00

Voor mijn nichtje (8 maand) die niks liever doet dan haar voetjes op tafel te leggen als ze de kans krijgt. Hopelijk heeft ze met deze stoel meer zin om ze richting grond te houden 🙂

 

Comment author said

Door Marlies Geeven op 4 oktober 2013 om 11:20

De playtray zou super zijn voor mijn dochtertje. Ik heb nu wel al de tripp trapp stoel, maar ik merk dat het soms heel erg onhandig is om aan de 'grote tafel' een fruithapje te geven. Met een playtray wordt dat anders; ik kan dan echt voor mijn liefie gaan zitten en het bordje op de playtray zetten. Als ze wat ouder is, kan ze dan ook zelf gaan leren eten. Super die playtray!

 

Comment author said

Door Daisy op 7 oktober 2013 om 23:08

Ik zou graag de playtray willen winnen voor ons eerste kindje, die we binnen nu en 6 weken verwachten.
Waarom? Omdat het een héél handig ding is!!!

 

Comment author said

Door Anneleen op 7 oktober 2013 om 23:08

Voor mijn super lief nichtje.. bijna 8 maand oud.

Lotte, tante <3 you

 

Comment author said

Door Claudia op 8 oktober 2013 om 16:22

Voor mijn kleine nichtje die langzaamaan de kinderstoel echt gaat gebruiken...

 

Comment author said

Door linda op 15 oktober 2013 om 10:41

Voor mijn dochter Fenne. Kan ze lekker spelen en eten

 

Plaats een reactie


*