headershadow

Latest Blogposts

Stoelverkleiners voor de kinderstoel

kussenset voor tripp trapp

Bij een kinderstoel hoort natuurlijk ook een bijpassende kussenset: de stoelverkleiner.

Met een stoelverkleiner zit je kleintje comfortabel in de kinderstoel. Want een stoelverkleiner is natuurlijk lekker zacht en biedt, zeker voor de allerkleinsten, een 'steuntje in de rug'. Dit zorgt ervoor dat het kindje echt kan genieten van de eerste ervaringen in de eigen kinderstoel.

Maar een stoel-verkleiner is natuurlijk ook heel mooi om te zien en maakt een kinderstoel helemaal compleet. Hierdoor geef je een persoonlijk tintje aan de kinderstoel van je kindje.

Stoelverkleiners voor kinderstoelen

Bij de meeste kinderstoelen zijn ook bijbehorende kussensetjes leverbaar. Deze zijn echt gemaakt voor betreffende kinderstoel. Soms wordt een bijbehorende stoelverkleiner al standaard meegeleverd.  Een voorbeeld hiervan zijn de stoelverkleiners van kinderstoel Timba. Deze kwaliteitsstoel van Safety 1st heeft diverse uitvoeringen van kinderstoelen met een bijpassende stoel verkleiner. De designs en prints zijn hedendaags; hierdoor kies je een kinderstoel helemaal naar jouw smaak!  Varianten van de stoelverkleiners zijn onder anders dotgame en playtime. Deze combineren uitstekend met de witte, naturel, grijze en rode meegroeistoelen van safety first.

Tripp Trapp stoelverkleiners

Ook zijn er speciale stoelverkleiners voor de Tripp Trapp kinderstoel. Stokke heeft een aantal varianten om de Tripp Trapp stoel helemaal compleet te maken.  Je hebt de keuze uit acht zachte en comfortabele kussensets met verschillende kleuren en dessins. De ervaring leert echter dat de beschikbare verkleiners van Stokke niet altijd aansluiten op de behoefte van de klant. Want wil je echt een persoonlijk tintje aan de kinderstoel geven, dan zijn er nog meer mooie en bijzondere kussentjes voor de Stokke Tripp Trapp stoel op de markt. De stoelverkleiners van Trixie zijn echt een aanvulling. Check hier de prachtige Trixie stoelverkleiners voor de Tripp Trapp.

Universele stoel-verkleiners

Naast de stoelverkleiners die alleen maar passen op één kinderstoel van een bepaald merk, zijn er ook stoelverkleiners op de markt die passen op meerdere modellen en merken kinderstoelen. Deze universele stoelverkleiners zijn leverbaar in vele prints en designs. Ook de materialen van de prints verschillen; van stof tot leer en afwasbaar zeil. De keuze is voor universele stoelverkleiners is groot, waardoor er altijd wel een geschikte kussenset voor je kindje zult vinden.

 

Specialist in kinderstoel en Kinderstoelen. Tips en inspiratie voor de beste kinderstoel!
Meer over

0 reacties op “Stoelverkleiners voor de kinderstoel

Plaats een reactie


*