headershadow

Latest Blogposts

Playtray tafelblad onmisbaar voor de Tripp Trapp

playtray

De playtray is hét tafelblad waarmee je jouw Tripp Trapp stoel helemaal compleet maakt.

Want deze accessoire is vaak heel erg handig als het kindje even niet aan de grote tafel hoeft te zitten. Om bijvoorbeeld even te spelen of om het fruithapje te geven.

Lees hier wat de voordelen zijn en waar je dit handige tafelblad kunt kopen.

 

De playtray en de mening van Peter Obsvik

Vanuit de visie van de ontwerper van de Tripp Trapp stoel, Peter Obsvik, hoort een tafelblad niet aan de beroemde kinderstoel. Zo’n tafelblad zou het kindje beperken om mee te doen met het gezinsleven Dat zou alleen kunnen als het de kinderstoel aan de grote tafel staat, direct bij en naast de stoelen van de ouders en de rest van de familie.

Ervaringen met de playtray

Ervaring van vele ouders en verzorgers leert echter dat in veel situaties de playtray reuze handig en wenselijk is. Bijvoorbeeld als je zelf niet aan de grote tafel zit, maar je kindje wel in de buurt wil hebben. Dan pak je de kinderstoel weg van de grote tafel en plaats je deze bijvoorbeeld in de buurt van het aanrecht. Met de playtray kan je kindje vervolgens even spelen in zijn eigen kinderstoel.  Natuurlijk moet je er wel op letten dat je kindje niet te lang in de kinderstoel zit.

De kleuren van de playtray

De playtray is leverbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een mooie combinatie kunt maken met je Tripp Trapp stoel. De transparante playtray past eigenlijk bij elke kleur Tripp Trapp stoel. Maar ook met de witte, zwarte en ook de rode playtray maak je een prachtige combinatie.

Playtray kopen

De playtray kost €55,- en koop je bij www.meegroeikinderstoelen.nl.  Meegroeikinderstoelen.nl heeft de playtray altijd op voorraad. Bovendien is de verzending gratis! Vaak zijn er speciale acties die de aanschaf van een playtray nog aantrekkelijker maakt.

Specialist in kinderstoel en Kinderstoelen. Tips en inspiratie voor de beste kinderstoel!
Meer over

0 reacties op “Playtray tafelblad onmisbaar voor de Tripp Trapp

Plaats een reactie


*