headershadow

Latest Blogposts

Froc Highchair Kinderstoel

Vorige week waren we op de Kind und Jugend Beurs in Keulen.

Dit is de grootste baby- en kind beurs in Europa. De nieuwste kinderwagens, het beste speelgoed, de mooiste kinderkamers, het leukste babybestek, de veiligste traphekjes en de hipste kindermeubels...... je vind het allemaal op deze beurs.

En natuurlijk was ik erg geïnteresseerd in de nieuwste ontwerpen van kinderstoelen En die waren er volop! Ik moet eerlijk zijn.. ze waren niet allemaal even mooi en trendy.  Maar weet je waar ik heel erg enthousiast over werd? Over de Froc Highchair Kinderstoel.

Scandinavisch Design?

De Froc Highchair Kinderstoel is een ontwerp van Studio GigoDesign.  Deze stoel heeft een heel scandinavisch design. Want met het blanke hout in combinatie met het gekleurde zitgedeelte en de strakke vormgeving, past deze kinderstoel in de familie van de overige bekende scandinavische kinderstoelen zoals de BabyDan Danchair, de Tripp Trapp en de Leander. En toch is het geen Zweeds of Deens product; deze prachtige kinderstoel komt uit bosrijke Slovenië.

www.kinderstoelen.nl

Froc Highchair Kinderstoel voor babies en kids

De Froc Kinderstoel is een verstelbare kinderstoel; ideaal voor kids en ouders.  De Froc kinderstoel kenmerkt zich door de super stabiliteit en het gebruik van de natuurlijke materialen. Door het vernuftig ontwerp verstel je de stoel eenvoudig in hoogte. Toen ik de kinderstoel voor het eerst zag, dacht ik dat de stoel (via een mechanisme in het onderstel) eenvoudig gedraaid zou kunnen worden. Dit is echter niet het geval. Misschien een minpuntje, maar anderzijds is de stoel hierdoor heel erg stabiel en daardoor veilig. En natuurlijk kun je de stoel, in zijn geheel, altijd verplaatsen en verdraaien.

kinderstoelen

De Froc groeit met je kindje mee.

De Froc kinderstoel is een meegroeistoel. Dat wil zeggen dat deze stoel met je kindje meegroeit. Hoe? Doordat het voet- en zitgedeelte in hoogte versteld kan worden. En als je kindje ouder is en het veiligheidstuigje niet meer nodig is, dan verwijder je het eenvoudig en snel. Door deze mogelijkheden is de Froc geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 10 jaar.

meegroeik kinderstoel froc

Froc houdt van kleuren!

De Froc kinderstoel is leverbaar in diverse kleuren. Zo past deze mooie kinderstoel in ieder interieur.

Wat vind jij van deze kinderstoel?

Vind jij het mooie kinderstoel? Of wil je meer weten over deze kinderstoel?

Laat het mij weten en laat een reactie achter onder dit bericht!

Specialist in kinderstoel en Kinderstoelen. Tips en inspiratie voor de beste kinderstoel!
Meer over

2 reacties op “Froc Highchair Kinderstoel


Comment author said

Door Jesse op 1 oktober 2013 om 22:23

Het is inderdaad een erg mooie kinderstoel die ook heel anders is dan overige kinderstoelen. Ik zou wel willen weten hoeveel dat deze kost?

 

Comment author said

Door loopbaan begeleiding Antwerpen op 2 mei 2015 om 11:34

Als loopbaancoach bij Ucare in Antwerpen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om stoel te hebben die goed voor je lichaam is. Ik ben er daarom ook zeer van overtuigd dat dit bij jonge kinderen nog belangrijker is omdat zij nog in de groei zitten. Ik heb een dochter van 1 jaar en ben daarom op zoek naar een goede stoel die haar groeiende lichaam ondersteuning biedt. Ik denk dat deze stoel daar zeker voor zorgt.

Bedankt voor de beschrijving over deze stoel!

Groetjes,
Annebel Willems

 

Plaats een reactie


*