headershadow

Latest Blogposts

Evolu Highchair Kinderstoel

En dan is er een kinderstoel op de markt die niet alleen past aan een keukeneiland, maar ook aan de eettafel én een kindertafel: De Evolu highchair!

Childhome introduceerde deze kinderstoel om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van vele ouders.

Want vaak zijn de traditionele kinderstoelen niet hoog genoeg voor een keukeneiland en passen ze al helemaal niet aan een laag kindertafeltje.

 

De voordelen van de EVOLU Highchair

De EVOLU Highchair heeft als voordeel dat deze kinderstoel zich aanpast aan 3 gebruikelijke hoogtes: een keukeneiland van 90cm (met optionele set poten), een standaard eettafel van 75 cm een kindertafeltje van 50 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte makkelijk aan te passen.

Het design van de EVOLU kinderstoel

Naast deze praktische voordelen is deze kinderstoel vooral ook heel erg mooi. Het design van de Evolu vertoont grote gelijkenis met de beroemde eames daw design stoelen. Hierdoor is het een mooi vormgegeven eigentijdse kinderstoel die uitstekend past in vrijwel ieder interieur.

Kinderstoel voor keukeneiland

De EVOLU highchair is nog niet lang op de markt, maar de reacties zijn heel erg positief! Vooral ook omdat deze hoge kinderstoel aan een keukeneiland geplaatst kan worden. Want er zijn nauwelijks andere kinderstoelen die goed passen aan een kook- of keukeneiland.

Kinderstoel Bestellen?

De EVOLU kinderstoel bestel je eenvoudig bij www.meegroeikinderstoelen.nl, de specialist in kinderstoelen en meegroeistoelen.

 

Specialist in kinderstoel en Kinderstoelen. Tips en inspiratie voor de beste kinderstoel!


Meer over

0 reacties op “Evolu Highchair Kinderstoel

Plaats een reactie


*